Tjäna pengar på undersökningar

Ett enkel sätt att tjäna pengar när man arbetar hemma är att svara på undersökningar. Man tjänar pengar eller poäng genom att svara på olika frågor om till exempel ens mobilvanor eller vad man tycker om diverse butiker, företag, varor etc. Detta man göra framför datorn, i mobilen eller i surfplattan. Enkelt!

Hur kommer jag igång?

Börja med registrerade dig på någon eller några av sidorna. Du kommer börja med att skapa en konto samt tillhörande profilsida som innehåller uppgifter om bland annat vilka intressen du har, vilka prylar du äger som t.ex bil, elektronikprylar (mobil, kamera etc) och vart i landet du bor. Att skapa en profil tar oftast mellan 5-15 min. När du är klar med din profil är är du redo att börja svara på undersökningar och börjar tjäna pengar på undersökningar.

Några företag som vi rekommenderar:

EBUNO
Hos Ebuno svarar man på olika undersökningar, laddar ner och provar appar och får poäng för detta. Poäng kan bytas in mot pengar, bio biljetter eller doneras till välgörenheter. Självklart är det GRATIS att bli medlem.
Ebuno erbjuder nu också utbetalningar via SWISH så du får snabbt dina intjänade pengar!
Registrera dig på EBUNO här

MORBROG
Hos MOBROG svarar man på olika undersökningar via deras hemsida eller deras app. Självklart är det GRATIS att bli medlem.
Registrera dig hos MOBROG här