Tjäna pengar på undersökningar

Ett enkel sätt att tjäna pengar när man arbetar hemma är att svara på undersökningar. Man tjänar pengar eller poäng genom att svara på olika frågor om till exempel ens mobilvanor eller vad man tycker om diverse butiker, företag, varor etc. Detta man göra framför datorn, i mobilen eller i surfplattan. Enkelt!

Hur kommer jag igång?

Börja med registrerade dig på någon eller några av sidorna. Du kommer börja med att skapa en konto samt tillhörande profilsida som innehåller uppgifter om bland annat vilka intressen du har, vilka prylar du äger som t.ex bil, elektronikprylar (mobil, kamera etc) och vart i landet du bor. Att skapa en profil tar oftast mellan 5-15 min. När du är klar med din profil är är du redo att börja svara på undersökningar och börjar tjäna pengar på undersökningar.

Några paneler som vi rekommenderar:

YOURGOV
Gör som miljontals andra och dela din åsikt om politik, sport, underhållning och mer. Du kommer att uppmanas att svara på frågor om ett stort antal ämnen, via e-post eller i YouGov-appen. Du tjänar poäng varje gång du svarar på en undersökning. Ju längre undersökningen är, desto fler poäng tjänar du.
Registrera dig på YOURGOV här

EBUNO
Hos Ebuno svarar man på olika undersökningar, laddar ner och provar appar och får poäng för detta. Poäng kan bytas in mot pengar, bio biljetter eller doneras till välgörenheter. Självklart är det GRATIS att bli medlem.
Ebuno erbjuder nu också utbetalningar via SWISH så du får snabbt dina intjänade pengar!
Registrera dig på EBUNO här

MORBROG
Hos MOBROG svarar man på olika undersökningar via deras hemsida eller deras app. Självklart är det GRATIS att bli medlem.
Registrera dig hos MOBROG här

Norstatpanel
Få betalt när du deltar i undersökningar på Norstatpanel. Poängen du tjänar kan du växla in mot till exempel Trisslotter, presentkort och biobiljetter, eller donera till välgörenhet, föreningar och klubbar.
Registrera gid hos Norstatpanel här.

TOLUNA
Toluna är ett internetbaserat community som finns till för att göra din röst hörd! Berätta för världens ledande leverantörer av produkter och tjänster vad du tycker, och få belöningar genom att delta i undersökningar. Din åsikt har en direkt inverkan på företagen och hur de marknadsför och distribuerar nya produkter och tjänster till konsumenter som dig.
Registrera dig hos Toluna här