Spara pengar med cashback

Gillar du att shoppa online? Vad sägs om att få tillbaka en slant varje gång du gör det. Det kallas för cashbackshopping och går ut på att varje gång du handlar så får du en slant tillbaka.

Exempel:
Du handlar hos Zalando för 1500kr och du får 5% cashback tillbaka dvs 75kr insatt på ditt konto.

Vi själva använder er av oss Refunder och Cashbackshopping. Vi använder oss av båda just av den enkla anledning att ibland är det bättre erbjudande hos den ena eller den andra.

Hos Refunder hittar man över 1000 anslutna butiker. Det är självklart gratis att bli medlem och just nu får man 50kr insatt på sitt konto när man blir medlem.
Refunder har också en app både till Android och Iphone samt ett tillägg till webbläsaren som automatisk visar om det finns pengar att tjäna/spara när man besöker en butik.

Bästa deals hos Refunder nu:
Zalando – 5%
Amazon – 6%
Vimla – 100kr

Bli medlem hos Refunder här…

Cashbackshopping har över 650 anslutna butiker. Det är också gratis att bli medlem och här får man också 50kr insatta på sitt konto när man blir medlem.
Cashbackshopping har också en app både till Android och Iphone samt ett tillägg till webbläsaren som automatisk visar om det finns pengar att tjäna/spara när man besöker en butik.

Bästa deals hos Cashbackshopping nu:
StayHard – 7,5%
Telge Eneri – 450kr
Cellbes – 8,50%

Bli medlem hos Cashbackshopping här..