Integritetspolicy

Arbetahemma.nu lägger stor vikt vid din personliga integritet och skyddet av dina personuppgifter. Genom denna integritetspolicy ämnar vi klargöra hur, när och varför vi lagrar din persondata. Detta sker i form av företaget bakom webbsidan (NuCo AB, org nr 556966-3759, även under benämningarna “vi”, “oss”, “vår”) 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Kontaktformulär

På vår hemsida finns kontaktformulär där du som besökare frivilligt kan ställa frågor till oss. Den data som efterfrågas är t.ex: namn, e-post, telefonnummer och meddelande. Vi använder datan i kontaktformuläret för att bearbeta ditt meddelande och/eller att tillhandahålla den begärda informationen i kontaktformuläret.

Denna behandling sker med stöd av en intresseavvägning. Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna svara på din begäran (t.ex. svara på frågor eller skicka nödvändig information.)

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år. Du kan läsa mer om cookie filer i vår cookie policy.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Klick på erbjudanden

Vi arbetar med affiliate marketing och använder oss av så kallade affiliatelänkar från spårningsleverantörer för att spåra annonsintäkter på förmedlade köp till vid klick på erbjudanden från anslutna annonsörer. Vid klick på ett erbjudande sparar vi information om klicket i en logg, helt anonymiserat, för att kunna förmedla en bättre tjänst till användarna. Den rättsliga grunden för att lagra denna typ av data är berättigat intresse.

Vid genomfört köp efter klick till någon av våra samarbetspartners kan vi ta emot information om köpet innehållande butikens namn, tidpunkt för köp och ordervärde. Denna data loggas, helt anonymiserat, för att kunna förmedla en bättre tjänst. Den rättsliga grunden för att lagra denna typ av data är berättigat intresse.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Ändringar i denna integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller ändra denna policy när som helst och du bör regelbundet besöka denna webbplats för att få den senaste versionen.

Vid eventuella klagomål om vår behandling av dina personliga uppgifter rekommenderar vi dig att kontakta den övervakande myndigheten, Datainspektionen.